Szobák

Közös térben lévő helyiségek, és funkcióik:

A közös térben felszerelt konyha, bárpult-bárszékekkel + étkezésre alkalmas rész  (6-8 személy számára) található. Szükség esetén a közös helyiségben található egy nagyméretű emeleti  ágy (akár 2 személynek is!) , valamint ebből a térből nyílik egy káddal, rendelkező fürdőszoba.
Felszereltsége: gáztűzhely, 3db hűtőszekrény, fagyasztószekrény, két mosogatógép, mikrohullámú sütő, teafőző, kávéfőző, vízforraló.

 5-6 fős "Family" szoba:   4000Ft fő/éj   (egy fő esetén szoba 1 éj: 7000 Ft)

A Family-szoba a főépületben a közös helyiségből nyílik. Ajánjuk gyermekes családoknak, fiataloknak, társaságoknak. A szobában öltöző található tükörrel.
Férőhelyek: Két nagyméretű  egyszemélyes földszinti, ezek fölött két egyszemélyes szintén nagyméretű emeleti ággyal, és külön egy emeleti kétszemélyes(franciaágy)  ágy található. Minden ágyhoz külön olvasólámpa, és egy darab 220V-os dugalj biztosított.
A szobához tartozik fürdőhelyiség, zuhanyzóval, WC-vel.

4 fős "Carpio" szoba       4000 Ft fő / éj  (egy fő esetén szoba  1 éjre:7000 Ft)

A Carpio-szoba a főépületben a közös helyiségből nyílik. Főként családoknak és pároknak ajánljuk. Négy fő elhelyezésére szolgál, ahhol egy nagyméretű franciaágy, és két nagyméretű egyszemélyes emeleti ágy áll a vendégek rendelkezésére. Minden ágyhoz külön olvasólámpa, és egy darab 220V-os dugalj biztosított. Az egyszemélyes ágyak a normál méretnél nagyobbak. Az emeleti ágyak alatt sarokülő asztallal, valamint egy mini öltöző található tükörrel. Az egyszemélyes ágyak a normál méretnél nagyobbak.
A szobához tartozik fürdőhelyiség, zuhanyzóval, WC-vel. jelenleg felújítás alatt áll.

Emeleti Teraszos lakrész ( 2-(-4) fő számára ideális)  /   4000 Ft /fő

A lakrész (apartman)  a főépületben az udvar felőli hátsó lépcsőn közelíthető meg.  
A szobához tartozik fürdőhelyiség, zuhanyzóval, WC-vel.

Az vendégház lakói számára rendezvényterem és szauna áll rendelkezésre megbeszélés alapján .

Parkolási lehetőség az udvarban, és a vendégház előtti területen lehetséges. (4-5 személygépjármű számára ideális)

Helyben illetve a közelben  elérhető szolgáltatások : szolárium, Kasmír Virág Ajándék Kávé  ajándékbolt, egyeztetés alapján kozmetikus, műkörmös)  2021 őszétől  a vendégek számára reggeli (falusi vendéglátás)  is igényelhető.

 

Hotel - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.